Tomorrowland 2019

Tomorrowland heeft het thema van het festival van volgende zomer bekendgemaakt: ‘The Book of Wisdom (The Return)’. Daarmee bouwt het grootste dancefestival van het land verder op het thema van 2012. Afspraak van 19 tot 21 juli 2019 en van 26 tot 18 juli 2019.

Op Tomorrowland 2019 zal er plaats zijn voor maar liefst 400.000 bezoekers. Volgend jaar bestaat het festival al 15 jaar. Met het thema Book of Wisdom (The Return) worden bezoekers getrakteerd op een gloednieuwe mainstage. In 2012 was het thema al The Book of Wisdom. Het festival zal dus voor de eerste keer een thema gaan hergebruiken, al beloven ze in 2019 een ‘nieuw hoofdstuk’ te gaan toevoegen aan dat Book of Wisdom.

il je kans maken op tickets voor Tomorrowland 2019? Vanaf zaterdag 15 december 2018 om kwart over 3 in de namiddag kan je een persoonlijk account aanmaken op de website van Tomorrowland. Zonder zo’n account is het niet mogelijk om tickets op de kop te tikken.

(Een kringwinkel recycleerde de achtergebleven tenten op Tomorrowland 2018 om ze volgend jaar te verhuren.)

Vanaf zaterdag 19 januari 2019 om 17 uur gaan de eerste tickets de deur uit. Het gaat om de Global Journey-formule waarbij je vlucht, trein en/of bus inbegrepen zit. Vanaf zaterdag 26 januari om 17 uur zijn de Tomorrowland and DreamVille-tickets beschikbaar. De rest van de tickets worden verkocht vanaf zaterdag 2 februari om 17 uur.

Verder beloven de festivalorganisatoren een sensationele line-up en opnieuw een prachtig decor. De line-up wordt binnenkort aangekondigd.

Moose bar @Tommorowland

The Moose is Loose!

Een hele lente, zomer en herfst stilzitten en de après-skisfeer moeten missen? Dat had je gedacht! We pakken onze hele Moosebar op en droppen ze middenin het beste festival ter wereld, Tomorrowland!

Moosebar Summer: zes dagen lang, de grootste Moosebar ooit, bovenop de Boomse heuvels, met de beste après-ski, hedendaagse hits en natuurlijk: lederhosen!

Tomorrowland, we gaan HERT!