Street 238,52 tempor
Donec ultricies mattis nulla

Salsa-les

Danslessen Salsa, Bachata, Rueda de Bachta in Geel of Meerhout.
Wil je Salsa leren dansen, Bachata leren dansen, Rueda de Salsa leren dansen of Kizomba leren dansen, dan zit je hier goed. Wij leren jou en je partner immers dansen van beginner tot professional, en dit in een vriendelijk en aangenaam kader.
 
Salsa Studentenportaal Universiteit Gent.
7 korting bij voorafbetaling lessen 1e semester, 5 korting bij voorafbetaling lessen 2e semester. Vooraf inschrijven en betalen bij Dansschool Baila Tropical. De Salsalessen zijn gespreid over een volledig academiejaar, bij de vervolgcursus in februari bouwen we verder aan de Salsa met de cursisten die begonnen zijn in oktober.
 
Salsa Les voor volwassenen Dansles.
Vanaf 1998 geeft peter zelfstandig les in zowel Ballroom Latin America als Salsa. Sindsdien heeft Peter door heel Nederland lesgegeven, in Haarlem bij club Asi, maar ook in Groningen, Tilburg en jarenlang bij Salsaventura in Den Haag. Salsa begint weer vanaf vrijdag 25 januari.
 
Dansschool Sazouk: Salsa, Zouk, Kizomba, Bachata en Merenque in Bergen op Zoom en Waalwijk SaZouk.
Welkom bij de Leuke Salsa, Zouk, Merenque, Bachata, Kidssalsa, Ladystyling, Kizomba en Cubaanse Salsa NIEUW dansschool in Bergen op Zoom Waalwijk Roosendaal. SaZouk is de gezellige dansschool waar je terecht kunt voor lessen in Salsa, Zouk, Merenque, Bachata, Kizomba, Ladystyling, Cubaanse Salsa en Kidssalsa op verschillende plaatsen in Brabant.
 
Salsa Zoetermeer Release Dance Academy.
Maar dit allemaal met linksvoor. Anders dan de Cubaanse, casino, Puerto Ricaans, LA-stijl en de New York-stijl salsa, die voor-achterwaarts in een lijn gedanst worden, wordt de Colombiaanse salsa zijwaarts en ter plaatse gedanst net zoals oa de Venezolaanse salsa.
Zouk, Kizomba en Salsa lessen op diverse niveau’s’ ZoukDushi.
29-08-2017 Salsa en Bachata Party 9 september 2017 in Gorinchem. Op 9 september is het weer tijd voor onze maandelijkse Salsa en Bachata party! 08-06-2016 Live band Porque No? Tijdens de derde en GRATIS dag van SenZ Festival is het tijd voor Soul n Salsa!
Informatie over de Latin dansschool El Centro de la Salsa in Hengelo LatinWorld.nl.
Door Salsa te dansen vergeet je de alledaagse stress! Na enkele jaren verslaafd” Salsa dansen heb ik vanaf het begin samen met Glenn, intensief en zeer betrokken bij het reilen en zeilen van El Centro de la Salsa, de eerste bouwstenen mogen leggen, door hem te assisteren in de lessen en de administratie te doen.
Café Restaurant El Rey Woerden-Breukelen Salsa danslessen salsalessen zook merengue bachata El Rey Woerden.
Salsa Tapas combineert de passie van salsa met het fijne proeven van tapas in diverse arrangementen, voor bedrijven en particulieren. Leuk om weg te geven of zelf te doen. Neem contact met ons op via info@el-rey.nl voor meer informatie over arrangementen en mogelijkheden.
Kizomba en Salsales in Amsterdam SalsaFactory.
Wat is Salsa? Kizomba en Salsales in Amsterdam. Doe ook mee! Kizomba en Salsales, volg je natuurlijk bij bij de gezelligste dansschool in Amsterdam: SalsaFactory! Wij geven iedere dinsdagavond Kizomba en Salsales in Amsterdam Zuid-Oost vlak bij de Ring A10 en de metro.
DR1 DR2 DR3 DR4 DR5 DR6 DR7 DR8 DR9 DR10 DR11 DR12 DR13 DR14 DR15 DR16 DR17 DR18 DR19 DR20 DR21 DR22 DR23 DR24 DR25 DR26 DR27 DR28 DR29 DR30 DR31 DR32 DR33 DR34 DR35 DR36 DR37 DR38 DR38 DR39 DR40 DR41 DR42 DR43 DR44 DR45 DR46 DR47 DR48