Street 238,52 tempor
Donec ultricies mattis nulla

dansschool maastricht

Tango Maastricht.
Op zaterdag 12 januari organiseert Tango Maastricht de eerste Milonga van 2019 in De Nuie Geusselt Zaol te Maastricht. Tango Maastricht is blij haar dansers te kunnen ontvangen in deze mooie locatie. In dit gezellige loungecafé klopt alles: superfijne dansvloer, mooie inrichting, professioneel licht en geluid, een uitgebreide selectie.
Opleiding Dans Maastricht.
Opleiding Dans Maastricht / Intensieve DansAcademie is zoals de naam al zegt, een talentopleiding dans. Een samenwerking van Codarts, LVO Maastricht en Kumulus om jong danstalent de gelegenheid te geven een vooropleiding/ intensief danstraject op maat te volgen tot technisch geschoolde hedendaagse dansers.
Beleef Dans.
Neem een kijkje op de site en ontdek wat Beleef Dans voor jou te bieden heeft. Op de agenda. 25 augustus 2017 10% korting op leskaart dansjehappy. 24 augustus 2017 Lesrooster 2017 2018 bekend! 6216 EC Maastricht. 31 6 508 155 83.
Moderne Dans Maastricht.
Moderne Dans Maastricht verzorgt lessen, workshops, danscoaching en voorstellingen. There is a vitality, a life force, an energy, a quickening that is translated through you into action, and because there is only one of you in all of time, this expression is unique.
festivals strandfeesten festival agenda.
Domein van Ribaucourt. Rock op t gras festival. Stereo Sunday 10 Years. We Are Electric Weekender. 23 Landgoed Velder. 80 Festivalterrein de Aa. Beek en Donk. zaterdag 6 juli 2019. 2Generations Beach Edition. 90’s’ Forever Outdoor. 14 Maastricht Aachen Airport.
Festival de Nederlandse Dansdagen Maastricht, Limburg.
Mocht er nieuwe informatie komen over een volgende editie dan lees je dat hier. Festival de Nederlandse Dansdagen toont in één weekend de top van de Nederlandse dans in al haar verschijningsvormen in de stad Maastricht. Van urban dance en avant-garde tot moderne dans en klassiek ballet.
Theater de Veste.
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
www.dansstudiomaastricht.nl.
leslokatie: Gemeenschapshuis Aen de Wan, Einsteinstraat 32, Maastricht. Voor informatie: info@dansstudiomaastricht.nl. Lesrooster en Lesgeld. Kleding en schoeisel. Het nieuwe lesseizoen gaat van start! Lesrooster en Lesgeld. Het lesrooster per 1 januari 2019.: Neem voor informatie of voor het aanvragen van een proefles altijd contact op via de mail: info@dansstudiomaastricht.nl.
USDA Urban School of Dance Arts.
De nieuwste urban dansstudio in Maastricht! Wij bieden een uitgebreid aanbod hoge kwaliteit, betaalbare, danslessen voor alle leeftijden. Ook bieden wij de mogelijkheid om privé coaching en/of persoonlijke begeleiding te krijgen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van urban dance.
Hello there! Are you ready to sparkle your life? Salsa Brisa. play.
learning fitness meet. Leuk dat je onze dansschool Salsa Brisa hebt gevonden! Wij zijn Khalid en Naomi en samen met ons team verzorgen wij latin danscursussen in Maastricht en omgeving. Ben je op zoek naar een vrolijke manier om je conditie op peil te brengen, wil je een prachtige openingsdans voor je bruiloft, een prive les, een workshop of show training doen, nieuwe mensen leren kennen op een ontspannen manier of wil je gewoon dansen tot je niet meer kan?
wijlimburg Dansschool Reality opent derde vestiging in Maastricht Hollands Got Talent wijNederland.
Nieuws Dansschool Reality opent derde vestiging in Maastricht Hollands Got Talent. Op zondag 28 februari 2016 zal Gouverneur Bovens de derde vestiging van Dansschool Reality openen. Deel dit artikel op Facebook Twitter LinkedIn. Naast de vestiging in Heer en in Daalhof is de wens van Brahim Oumou om ook een vestiging in het Centrum van Maastricht te openen, hierbij in vervulling gegaan.
DR1 DR2 DR3 DR4 DR5 DR6 DR7 DR8 DR9 DR10 DR11 DR12 DR13 DR14 DR15 DR16 DR17 DR18 DR19 DR20 DR21 DR22 DR23 DR24 DR25 DR26 DR27 DR28 DR29 DR30 DR31 DR32 DR33 DR34 DR35 DR36 DR37 DR38 DR38 DR39 DR40 DR41 DR42 DR43 DR44 DR45 DR46 DR47 DR48