Street 238,52 tempor
Donec ultricies mattis nulla

dansschool den bosch

Dansschool Parmentier Stijldansen voor echtparen.
Een kop koffie of cappuccino, diverse frisdranken en sappen, een glas wijn, een speciaal biertje van de tap of diverse soorten in fles. U kunt aan het einde van de cursus dansen voor het diploma Brons, maar dat is geen verplichting.
Home.
Welkom op de website van Dansschool van Goethem. Esther Henry van Goethem runnen reeds vele jaren hun dansschool. 2 voormalige dansers die, d.m.v. voorstellingen, demonstraties, workshops en lessen die zij gaven en geven, hun sporen op velerlei dansgebieden verdiend hebben.
Ballet, Klassiek Ballet Balletschool Pirouette.
Ik dans zelf al vanaf mijn vierde jaar en ben uiteindelijk gaan studeren aan dansacademies van Arnhem en Tilburg. Ik heb me met name gespecialiseerd in klassiek ballet en kinderdans. Naast balletdocent ben ik ook opgeleid als docent kinderyoga en Sherborne.
Balletschool Margôt Bierens.
Een zeer bekende en gerenommeerde balletschool die al sinds jaar en dag een begrip is in Den Bosch en omgeving. Inmiddels komen hier oma’s’ met hun kleinkinderen voor de balletles omdat ze er zelf in hun jonge jaren ook gedanst hebben.
Leer Iers dansen bij Dansschool Scoil Rince a Ghrá.
Chalans den Bosch Chalans.
Dan stop maar met piekeren! Bij Chalans Den Bosch kun je nu kennismaken met een geweldige workshop, waarbij je beide dansvormen gaat combineren met de workshop Poledance” meets Burleske. De ultieme vrouwelijke combinatie workshop. Nieuwe cursussen Chalans Den Bosch. 18 april 2017.
Firulete.
Goed nieuws voor alle milonguerofans: We organiseren een middag workshops milonguerostijl met aansluitend salon op een unieke buitenlocatie met zwem en kampeergelegenheid, nabij den Bosch. Tussen de workshops door en na afloop is er gelegenheid tot picknicken zelf meegebracht of te bestellen bij de organisatie en aansluitend salon tot 2300: uur met kampvuur en eventueel een avondduik toe.
Alle danslessen en theaterlessen voor kinderen Kidsproof Den Bosch.
Dansschol Dorry Langenberg. Gezellig dansen doe je bij Dans en Balletschool Dorry Langenberg in Den Bosch! Kunst, theater, muziek en nog veel meer vind je bij Kunstencentrum Waalwijk! Heb jij Urbanstylz? Leer vette moves met dansschool Urbanstylz in Elshout en dans de sterren van de hemel!
Salsavolcanica Zuid-Amerikaanse danslessen Leer nu dansen!
WELKOM BIJ SALSAVOLCANICA! Salsavolcanica, specialist Zuid-Amerikaanse danslessen in Den Bosch. Salsa, Bachata, Kizomba Zumba voor kinderen en volwassenen. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot de meest gezellige en innovatieve dansschool in de regio en bieden wij als enige dansschool in het land Salsa en de overige dansen aan voor kinderen!
Alle Cursussen Workshops, Cursussen Workshops, Muzerije.
Door Dansschool Forza Danza. Hiphop Afro tieners. Door Dansschool Forza Danza. Dancehall Afro volwassenen vanaf 18 jaar. Door Dansschool Forza Danza. T’ai’ Chi Ch’uan’ Qi Gong niv 3. Door T’ai’ Chi School Goudswaard. T’ai’ Chi Ch’uan’ Qi Gong niv 2.
Salsa, Bachata, Kizomba Zumba LatinJoy Dance company.
LatinJoy Dance company. Dansschool Rosmalen, Den Bosch, Veghel en omgeving. Gratis proeflessen Salsa, Kizomba, Bachata. Salsa dansen, salsa show. Party Den Bosch. Salsa, Bachata, Kizomba party. Gratis proeflessen Salsa Tilburg. Welkom bij de gezelligste dansschool van Den Bosch, Rosmalen en omgeving.
 DR1 DR2 DR3 DR4 DR5 DR6 DR7 DR8 DR9 DR10 DR11 DR12 DR13 DR14 DR15 DR16 DR17 DR18 DR19 DR20 DR21 DR22 DR23 DR24 DR25 DR26 DR27 DR28 DR29 DR30 DR31 DR32 DR33 DR34 DR35 DR36 DR37 DR38 DR38 DR39 DR40 DR41 DR42 DR43 DR44 DR45 DR46 DR47 DR48